BRF Kvillebäcksparken

Återvinningsrummet snart återställt

Återställningen av återvinningsrummet på Borstbindaregatan börjar bli färdig. Från och med måndag den 13/11 kommer rummet att vara öppet som vanligt (07.00 – 22.00) och man behöver då kod för att komma in. Koden kommer i era brevinkast.

Samfälligheten skriver följande:

Nu är äntligen återställningen av återvinningsrummet på Borstbindaregatan klart. Vi ber om ursäkt för dröjsmålet och tackar för ert tålamod.

From måndag 13 november är det endast kod som gäller till återvinningsrummet. Rummet är då öppet alla dagar mellan 07.00 och 22.00.

Vi vill samtidigt passa på att be om allas hjälp att hålla rent och snyggt i återvinningsrummet. Överfulla kärl skapar tråkig miljö i rummet både för boende och de som jobbar där. Det leder även till ökade kostnader vilket i slutändan drabbar oss alla. Det går fortsatt bra att lämna återvinningsmaterial på kommunens återvinningsplatser vid Coop Forum Backaplan, Gullrisgatan 1 och Övre Hallegatan 8.

Mvh Samfälligheten.